Hei og velkommen til Treasure Mountain-podcasten. Jeg er verten din Sol Hanna, som publiserer fra Sør-Vest-Australia, med håp om å nå ut til hele verden, og for å utforske de mange individuelle veiene for åndelig utvikling, og for å løfte frem ledende buddhistiske samfunn i det 21. århundre. Denne første episoden vil være en kort introduksjon til hva Treasure Mountain-podcasten vil utforske de kommende ukene og månedene. Jeg er glad for at du har valgt å bli med oss, mens vi søker etter skatten inne i oss selv.

Takk for at du lyttet til Treasure Mountain Podcast. Hvis du likte episoden, så vennligst del den med dine venner. For mer informasjon om Treasure Mountain Podcast:

Hvis du ønsker å støtte produksjonen av denne type innhold, så kan du hjelpe med en liten donasjon via Ko-fi systemet.

Gode ønsker,

Sol

Andre aktuelle innlegg