I denne episoden av Spirit Stories er gjesten vår bhikkhu Mudu som lederer etableringen av et samfun i Great Southern-regionen i Vest-Australia. Mudu ble først interessert i buddhisme gjennom en tilfeldig invitasjon fra en thailandsk venn, som tok han med på å tilby mat til buddhistmunkene ved Serpentine’s Forest Monastery. Han ble inspirert av munkenes livsstil. Flere år senere, etter å ha utviklet en forståelse av meditasjon og å leve et enkelt liv, bestemte han seg for å starte opplæringen for å bli en buddhistmunk.

I 2014, etter å ha fullført den to år lange prøve-perioden, tok Mudu høyere ordinasjonen som en fullt ordinert Bhikkhu under sin lærer og veileder, Ajahn Brahm ved Bodhinyana Buddhist Monastery. I 2018 dro han til Albany på forespørsel fra medlemmer der nede, og har siden etablert Bodhinyana Great Southern Hermitage og han underviser regelmessig i Albany, samt gjennomfører hyppige besøk til Danmark, Walpole og Mt Barker, alt i Great Southern-regionen i langt sør for Vest-Australia.

Linker fra episoden:

For å donere til Bodhinyana Great Southern bruk linken eller QR koden nedenfor:

Takk for at du lyttet til Treasure Mountain Podcast. Hvis du likte episoden, så vennligst del den med dine venner. Hvis du ønsker å støtte produksjonen av denne type innhold, så kan du hjelpe med en liten donasjon via Ko-fi systemet.

Gode ønsker,

Sol

Andre aktuelle innlegg