I denne episoden er gjesten vår bhikkhu Mettaji, tidligere Stephen Mayers, en mann som har hatt en reise fra suksess i foretningslivet og dypt ned til prøvelser og sorg. Dette har ført til en ordinasjon som bhikkhu – en buddhistisk munk – senere i livet. Men gjennom alle oppturer og nedturer på Mettajis reise, har han hatt en vilje til å hjelpe, på grunn av hans vennlige natur. I denne episoden skal vi lære om den reisen og noen av de uvanlige måtene han tjener det voksende buddhistsamfunnet i Australia – med et hjerte av vennlighet.

Linker relatert til Mettaji og denne episoden:

Treasure Mountain linker:

Takk for at du lyttet til Treasure Mountain Podcast. Hvis du likte episoden, så vennligst del den med dine venner. Hvis du ønsker å støtte produksjonen av denne type innhold, så kan du hjelpe med en liten donasjon via Ko-fi systemet.

Gode ønsker,

Sol

Andre aktuelle innlegg