I denne episoden av Spirit Stories er gjesten vår bhikkhuni Candavisuddhi, også kjent som Ayya Canda, som først møtte meditasjon og den åndelige veien da hun reiste gjennom Asia som ung kvinne. Dette førte til flere år der hun gjennomførte og støttet opp under retreater i India og Nepal. Med et ønske om å leve et buddhistiske spirituelt liv på fulltid, fant hun ut at mulighetene for kvinner var få – helt til hun fikk sjanse til å ordinere med Sayadaw U Pannyajota i Burma.

Det meditative livet passet Canda veldig bra, men fire år med burmesisk klima, kosthold og parasitter ble en belastning for hennes helse, og hun bestemte seg for å returnere til Vesten. Et tilfeldig møte førte Canda til undervisningen til Ajahn Brahm, og muligheten til å praktisere og ta høyere ordinasjon ved Dhammasara i Vest-Australia i 2014. Nå rydder hun en sti for kvinner ved å lede et prosjekt for å starte et bhikkhuni bysenter i fødelandet Storbritannia. Canda blir med i denne episoden for å dele sin Spirit Story.

Linker relatert til denne episoden:

Takk for at du lyttet til Treasure Mountain Podcast. Hvis du likte episoden, så vennligst del den med dine venner. Hvis du ønsker å støtte produksjonen av denne type innhold, så kan du hjelpe med en liten donasjon via Ko-fi systemet.

Gode ønsker,

Sol

Andre aktuelle innlegg