I denne episoden av Treasure Mountain Podcast har vi en gjest som har vært en mentor for meg og fortsatt er en personlig venn. Dennis Sheppard har vært involvert i buddhistsamfunnet siden 1978, og sluttet seg til The Buddhist Society of Western Australia (BSWA) som en ung mann med interesse for meditasjon og åndelig praksis. Han har tjent flere perioder som president, i tillegg til å hjelpe i flere andre kapasiteter, inkludert design av flere bygninger.

I dette intervjuet med Dennis Sheppard:

  • Buddhismen i Australia på slutten av 1970-tallet og hvordan det var
  • Hvordan folk ble sendt til Thailand for å be Ajahn Chah om å sende munker til Australia
  • Hvordan Ajahn Jagaro endret BSWA og hans bidrag til foreningen
  • Virkningen av Ajahn Jagaros avgang og begynnelsen av Ajahn Brahms periode som spirituell leder
  • Hvordan de første årene av BSWA var, utfordringene de møtte og hvordan de overvant dem.

Linker fra denne episoden:

Treasure Mountain linker:

Takk for at du lyttet til Treasure Mountain Podcast. Hvis du likte episoden, så vennligst del den med dine venner. Hvis du ønsker å støtte produksjonen av denne type innhold, så kan du hjelpe med en liten donasjon via Ko-fi systemet.

Gode ønsker,

Sol

Andre aktuelle innlegg