I denne episoden av Treasure Mountain har vi Ajahn Kovilo og bhikkhu Nisabho som begge er amerikanske munker som har trent i Thai Skogstradisjonen i Asia og USA. Sammen har Ajahn Kovilo og bhikkhu Nisabho den felles ambisjonen om å etablere Clear Mountain Monastery i nærheten av Seattle, i det nordvestlige USA. De har også satt opp en online undervisning av topp kvalitet gjennom deres Clear Mountain Dhamma youtube-kanal og podcast, og vi skal finne ut om hvordan de håper å ta autentisk buddhisme, basert på prinsippene i tidlig buddhisme og anvende dem i det dagens Amerika.

Linker referert til i denne episoden:

Treasure Mountain linker:

Takk for at du lyttet til Treasure Mountain Podcast. Hvis du likte episoden, så vennligst del den med dine venner. Hvis du ønsker å støtte produksjonen av denne type innhold, så kan du hjelpe med en liten donasjon via Ko-fi systemet.

Gode ønsker,

Sol

Andre aktuelle innlegg