I denne episoden av Sage Advice har vi som gjest Ajahn Brahmali fra Bodhinyana Monastery i Vest-Australia. Ajahn Brahmali ble født i Norge i 1964 og ble først interessert i buddhisme da han reiste til Japan i 20-årene. Etter å ha fullført universitetsgrader både innenfor i økonomi- og ingeniørfag, bestemte han seg for å dedikere sitt liv til et spirituellt liv som bhikkhu – en buddhistisk munk. Etter å ha hørt læren til Ajahn Brahm reiste han til Vest-Australia i 1994 og tok høyere ordinasjon i 1996.

Ajahn Brahmali er både en dedikert meditator og har en dyp respekt for Buddhas lære, han er respektert som oversetter av de buddhistiske tekster, men kan også forklare konteksten til tidlig buddhisme til et publikum i dag. Han har skrevet boken «The Authenticity of Early Buddhist Texts» sammen med Bhikkhu Sujato.

Ajahn Brahmalis klare og gjennomtenkte foredrag gjør Buddhas lære lett tilgjengelig for alle. Og jeg anbefaler personlig undervisningen i Early Buddhism Series, som jeg vil lenke til i beskrivelsen nedenfor.

Fordi Ajahn Brahmali har en utdanning innen finans, vil han i denne episoden dele sin visdom og erfaring om hva den beste investeringen i livet egentlig er.

Relevante linker til denne episoden:

Treasure Mountain linker:

Takk for at du lyttet til Treasure Mountain Podcast. Hvis du likte episoden, så vennligst del den med dine venner. Hvis du ønsker å støtte produksjonen av denne type innhold, så kan du hjelpe med en liten donasjon via Ko-fi systemet.

Gode ønsker,

Sol

Andre aktuelle innlegg