I denne episoden av Spirit Stories har vi som gjest Piotr Jagodziński fra Polen, som har ledet etableringen og utviklingen av nettstedet Sasana.pl og youtube-kanalen som har oversatt lærerne i skogtradisjonen til polsk og fått veldig mye trafikk! For tiden leder Piotr arbeidet med å etablere et senter for Theravada-tradisjonen. Piotr er en sann pioner for den buddhistiske Sasana i Polen, og har hjelpt tusenvis av mennesker mot denne autentiske spirituelle tradisjonen og samt med deres egen praksis.

Linker referert til i denne episoden:

Treasure Mountain linker:

Takk for at du lyttet til Treasure Mountain Podcast. Hvis du likte episoden, så vennligst del den med dine venner. Hvis du ønsker å støtte produksjonen av denne type innhold, så kan du hjelpe med en liten donasjon via Ko-fi systemet.

Gode ønsker,

Sol

Andre aktuelle innlegg