Velkommen til Treasure Mountain, podcasten som inspirerer og veileder folk til å finne skatten i den menneskelig opplevelsen. Jeg er verten din Sol Hanna.

I denne episoden av Spirit Stories har vi som vår tilbakevendende gjest, Ayya Tathālokā fra Dhammadharini og Aranya Bodhi Forest Hermitage i California.

I forrige uke, da vi snakket med Ayya Tathālokā, hørte vi om hennes reise fra hun oppdaget buddhismen på grunn av hennes mange problemer, til hun endelig kunne ta full ordinasjon som bhikkhuni. Det er en veldig interessant historie om å overvinne hindringer, men med noen uventede vendinger, og hvis du vil lytte til den episoden kan du klikke på denne lenken.

Ayya Tathālokā har oppnådd mye og vært aktivt involvert i å etablere og utvide mulighetene for kvinner til å ta høyere ordinasjon i den buddhistiske sanghaen. I denne episoden skal vi finne ut om hennes reise etter sin bhikkhuni ordinasjon og arbeidet hun har gjort, og fortsetter å gjøre, for å forbedre mulighetene for kvinner til ordinasjon og praksis på en autentisk måte som er tro mot bhikkhuni vinaya – levereglene for Buddhistiske nonner. I prosessen vil vi også høre om de nye mulighetene for kvinner innenfor buddhismen, som et resultat av arbeidet utført av ledere som Ayya Tathālokā.

Linker fra denne episoden:

Treasure Mountain linker:

Takk for at du lyttet til Treasure Mountain Podcast. Hvis du likte episoden, så vennligst del den med dine venner. Hvis du ønsker å støtte produksjonen av denne type innhold, så kan du hjelpe med en liten donasjon via Ko-fi systemet.

Gode ønsker,

Sol

Andre aktuelle innlegg