I denne episoden av Sage Advice har vi som gjest Li-Anne Tang fra Perth, Western Australia.

Li-Anne Tang, Ph.D., er en erfaren åndelig livscoach, veileder og mentor. Li-Annes liv endret seg dramatisk da hun befant seg midt i en mørk sjelenatt mens hun oppdro sine to små barn. Hun søkte verden og var heldig som fant kloke og medfølende buddhistiske meditasjonsmestre for å veilede henne på reisen hennes. På den tiden hadde hun allerede utforsket dybden av vestlig forståelse gjennom en Bachelor of Psychology, Master of Science, Ph.D. i nevropsykiatri og etterutdanning i psykoanalytisk psykoterapi. Hennes påfølgende praksis under veiledning av store meditasjonsmestere førte henne til den første av hennes åndelige oppvåkninger. Siden den gang har hun studert tett under en rekke andre mastere, som har oppmuntret henne til å dele sin innsikt gjennom sin unike måte å få kontakt med studentene sine på.

Jeg håper at denne episoden av Sage Advice får lytterne til å ta et nytt blikk på psykiske lidelser fra et synspunkt om åndelig praksis, og jeg håper at dette intervjuet med Li-Anne Tang vil hjelpe noen mennesker til å slutte å spørre «Hva er galt med meg?”, og å begynne å tenke “Denne vanskelige sinnstilstanden jeg har på dette tidspunktet kan være muligheten jeg trenger for å lære og vokse”.

Linker relevant for denne episoden:

Treasure Mountain linker:

Takk for at du lyttet til Treasure Mountain Podcast. Hvis du likte episoden, så vennligst del den med dine venner. Hvis du ønsker å støtte produksjonen av denne type innhold, så kan du hjelpe med en liten donasjon via Ko-fi systemet.

Gode ønsker,

Sol

Andre aktuelle innlegg