I denne episoden av Sage Advice har vi som gjest Ajahn Nissarano som kommer til oss fra Newbury Monastery, lokaliert nord-vest for Melbourne, Australia.

Ajahn Nissarano ble født i 1952 i Perth, Vest-Australia. I 1997 ble han ordinert av Ajahn Brahm som novise og ett år senere tok han full ordinasjon. I år blir hans 25. rains retreat, eller Vassa. Han bodde på Sri Lanka fra 2006 til 2019 – totalt 13,5 år. I løpet av den tiden bodde han i 8 år i en hule i fjellet omgitt av skog, og gikk på almisse rundt til landsbyen nedenfor. Han returnerte regelmessig til Australia for å undervise, først og fremst ved Buddhist Society of Victoria. I januar 2021 ble han seniormunk ved Newbury Buddhist Monastery utenfor Melbourne, som drives av Buddhist Society of Victoria.

Ajahn Nissarano blir med oss i denne episoden av Sage Advice for å diskutere temaet «vår aller viktigste oppgave». Vi har det så travelt i disse dager at vi ofte mister det store perspektivet. Og vi kan bli så distrahert at vi ikke en gang ser hva vår viktigste oppgave er i livet. I dette intervjuet gir Ajahn Nissarano råd om hva som er mest essensielt for oss å fokusere på, hvis vi virkelig skal utvikle de spirituelle egenskapene.

Lenker fra denne episoden:

Treasure Mountain Podcast lenker:

Takk for at du lyttet til Treasure Mountain Podcast. Hvis du likte episoden, så vennligst del den med dine venner. Hvis du ønsker å støtte produksjonen av denne type innhold, så kan du hjelpe med en liten donasjon via Ko-fi systemet.

Gode ønsker,

Sol

Andre aktuelle innlegg