Julen nærmer seg, og vi velger å sende ut en tidlig julehilsen, fordi vi samtidig vil annonser et eksotisk vinter meditasjons-retreat som kommer etter jul.

Vår lille forening har jobbet de siste 2-3 månedene med å arrangere et stort meditasjons-retreat når Ajahn Brahm kommer til Norge, samt et mindre retreat på Helgelandskysten med Ajahn Nitho som instruktør. Mye tid har også gått med til et publiseringssystem for fremtidig undervisning over internett. Og vi får nå hjelp til å forbedre våre nettsider.

Fremover, vil prioriteringen være å definere og arrangere nybegynnerkurs i meditasjon, samtidig som vi arrangerer kortere og lengre retreat.

God Jul og et Godt Nytt År!

Hilsen
Oslo og Viken Buddhistforening

Foto: Tijana Drndarski

Skriv en kommentar

Andre aktuelle innlegg

  • Ut i naturen, ro for sinnet, trim for kroppen på Hardangervidda – enkelt liv og masse tid til egen praksis!

  • Foreningens første besøk og kurs i Bergen var fullbooket, og tross konkurranse med sol og sommer ble det mye undervisning, diskusjon og prøving av ulike meditasjonsmetoder.

  • Norske Ajahn Brahmali kom en tur innom Norge for å undervise metoden Buddha brukte for å nå oppvåkning − meditasjon på pusten. Tross en forkjølelse, slik at Ajahn Nitho måtte være oppvarmings-munk på fredagen, ble det en fin presentasjon og mange spørsmål besvart.