Senior munken ved Wat Thai Norway, Pra Vimon Sasana Videt, ønsker Ajahn Nitho velkommen tilbake i oktober, etter fullført 3 måneders retreatet i de norske fjellene. Wat Thai Norway blir Ajahn Nithos base under undervisnings-sesongen 2021/2022 i Oslo.

Musikk: Bensound

Skriv en kommentar

Andre aktuelle innlegg

  • Ut i naturen, ro for sinnet, trim for kroppen på Hardangervidda – enkelt liv og masse tid til egen praksis!

  • Foreningens første besøk og kurs i Bergen var fullbooket, og tross konkurranse med sol og sommer ble det mye undervisning, diskusjon og prøving av ulike meditasjonsmetoder.

  • Norske Ajahn Brahmali kom en tur innom Norge for å undervise metoden Buddha brukte for å nå oppvåkning − meditasjon på pusten. Tross en forkjølelse, slik at Ajahn Nitho måtte være oppvarmings-munk på fredagen, ble det en fin presentasjon og mange spørsmål besvart.