Erlend Neergaard, retreatleder og styremedlem i foreningen, fikk Helgelands Blad på besøk, og resultatet var en fire siders artikkel. Etter avisartikkel og et sju dagers retreat på Skogsholmen, er det nå 17 lokale medlemmer i SiSA:

Artikkelen er publisert etter godkjenning fra Helgelands Blad.

Skriv en kommentar

Andre aktuelle innlegg

  • Ut i naturen, ro for sinnet, trim for kroppen på Hardangervidda – enkelt liv og masse tid til egen praksis!

  • Foreningens første besøk og kurs i Bergen var fullbooket, og tross konkurranse med sol og sommer ble det mye undervisning, diskusjon og prøving av ulike meditasjonsmetoder.

  • Norske Ajahn Brahmali kom en tur innom Norge for å undervise metoden Buddha brukte for å nå oppvåkning − meditasjon på pusten. Tross en forkjølelse, slik at Ajahn Nitho måtte være oppvarmings-munk på fredagen, ble det en fin presentasjon og mange spørsmål besvart.