Helgekurs meditasjon Sandvika

Helgen 30. april og 1. mai gjennomfører OVBF et pilot prosjekt – vårt første helgekurs i meditasjon og Buddhisme. Vi leier lokaler hos Pranahuset i Sandvika, Bærum. Mer informasjon på våre nettsider.

Hartland Weekend retreat 7. og 8. mai

SiSA har invitert Ajahn Nitho til Hjartland i Nordland for å arrangere et weekend retreat 7. og 8. mai 2022. Se våre nettsider.

Nasjonal Vesak feiring 2022

Buddhistforbundet skal arrangere den nasjonale Vesak feiringen 2022 den 21. mai på Karma Tashi Ling. Ajahn Nitho er invitert til å gi en tale. Se våre nettsider og informasjon fra Buddhistforbundet.

Religionens dag 2022

Buddhistforbundet er med på arrangementet religionens dag på Grønland 21. mai, og Ajahn Nitho er invitert til å være med i panel-debatten. Finn mer informasjon på Facebook.

Weekend Retreat

Ajahn Brahmali kommer til Norge, og vil undervise et weekend reterat i Oslo, 25. til 26. juni. Se våre nettsider for informasjon.

Fjellretreat

Bli med på fjellretreatet 2022 – det blir et retreat over 4 uker, og hvor deltakere kan komme når det passer, og så lenge de vil. Retreatet start 11. juli og varer frem til 5. august. Se våre nettsider.