Hjelp oss litt – hvis du ønsker oss det beste

Vi oppretter nå en rådgivergruppe, som kan hjelpe styret med råd, idéer, tilbakemeldinger, osv. Det betyr ingenting hvor du bor, bare du ønsker oss det beste, fordi all kommunikasjon vil være digital – epost, Telegram og noen ganger en telefonsamtale. Vi trenger din hjelp! Les mer på denne nettsiden.

Fjellretreatet 2022

Hvis du har noen dager ledig i sommer, og synes noen enklere dager i friluft går fint – så besøk oss i Jotunheimen hvor vi arrangerer et spennede pilotprosjekt – et fjellretreat. Les mer på denne netsiden.

Mindfulness weekend retreat

Vi har på trappene et weekend retreat i august/september, hvor hovedfokuset sansynligvis vil være Emosjonsbasert Mindfulness og Meditasjon, med Jaran de los Santos Olsen som instruktør. Mer informasjon kommer til høsten i nyhetsbrev og sosiale media.

Bli medlem

Vi ser deg gjerne som medlem i foreningen vår. Send oss en epost til post@ovbf.org hvis du ønsker å bli med oss fremover.

Kristiansand, Stavanger, Bergen, Trondheim, Tromsø

Til vinteren ønsker vi å arranger et 9 dagers retreat i sør, vest eller nord i landet. Kjenner du noen som er interessert i å være med å arrangere, så vil vi gjerne høre fra deg.

Ajahn Brahm i Norge

Ajahn Brahm, min mentor fra BSWA i Australia, kommer til Norge i november. Da blir det både retreat på østlandet et sted og et spennende arrangement på Litteraturhuset i Oslo, sammen med bhikkhuni Ayya Canda fra Oxford. Vi har litt informasjon, og mer informasjon kommer i vårt nyhetsbrev.

Ha en fin sommer!

Photo: Karina Vorozheeva