Verdenskartet – slik du aldri har sett det

Jaran de los Santos Olsen, tidligere munk og nå psykolog i Oslo, har laget et unikt kart over verden, som viser vei via emosjonsfokusert mindfulness og meditasjon. Dette vil han undervise på helgeretreatet i Sandviken 8. og 9. oktober. Mer info og påmelding på denne siden.

Ajahn Brahm Weekend Retreat

Ajahn Nithos mentor, Ajahn Brahm, kommer til Norge i november. Vi har har leid lokaler på Bjørndalen i Oslo, og arrangerer et weekend retreat der mange skal få plass. Retreatet starter 25. november, og fullstendig informasjon er å finne på denne nettsiden.

Det er ikke din feil!

Bhikkhuni Ayya Canda og Ajahn Brahm vil lede et arrangement på Litteraturhuset i Oslo 29. november. Temaet vil være hvordan vi reagerer, når ting går galt, og vi begynner å klandre og vise frem dårlige handlinger – mens emosjonene veier tungt i oss. Når vi i realiteten strever etter å være lykkelige og frie – både under oppturer og nedturer – hva gjør vi? Ayya Canda og Ajahn Brahm er invitert til å dele sine erfaringer – Ayya Canda som nå rydder en sti for kvinnene i Storbritannia – Ajahn Brahm som er kjent for sine engasjerende historier. Mer info kommer snart.

Rådgiver-gruppen

Senere i høst vil vi prøve å formalisere rådgiver-gruppen i OVBF. Vi har fått med noen, men ønsker flere. Kan du hjelpe oss litt med gode råd og tips? Mer informasjon på denne nettsiden.

Bergen, Trondheim, Tromsø, Stavanger, Kristiansand

Det blir 7 dagers retreat utenfor Lillehammer i 2023, men vi søker i tillegg interesserte som ønsker å arrangere et 7/9 dagers retreat i sør, vest, midt eller nord i Norge. Vi har kapasitet til å undervise, men trenger hjelp til å arrangere/administrere. Mer på denne nettsiden.

Vi sees!