Ayya Canda holder nå på å bygge opp et bysenteret i Oxford, men kommer en tur til Oslo sammen med engelsk-australske Ajahn Brahm – mentor til både Ayya Canda og Ajahn Nitho. Så naturlig nok handler dette nyhetsbrevet om arrangementene i november.

Weekend Retreat – Ajahn Brahm

Dette retreatet ble som forventet svært raskt fullbooket, og det blir deltakere både fra Østlandet, Vestlandet, Nord-Norge, Europa og det flyr til og med deltakere inn fra New York. Det er alltid noen som melder avbud, så sett deg gjerne på ventelisten!!

Ladies Night – Ayya Canda

Dette arrangementet ble også veldig raskt fullbooket. Alt for ofte er det en mann som leder et arrangement i buddhismen, så denne gangen har vi gleden av å presentere et arrangement for, av og med kvinner 100%. Dette er også en liten feiring for OVBF, som lenge har kjempet for likestilling innefor buddhismen.

Gentle Men’s Night – Ajahn Brahm

Buddhismen i vesten, er som legestudiet i Norge – sterkt overrepresentert på kvinnesiden. Så for å inspirere gutta, som kanskje finner det kleint eller fremmed å jobbe med sin indre verden, har vi laget en kveld kun for menn, sammen med en av verdens fremste mestere innenfor meditasjon. Menn er trege å få med – men vi tror det blir fullt hus – når vi åpner dørene om tre uker.

It’s Not Your Fault – Ajahn Brahm og Ayya Canda på Litteraturhuset

Litteraturhuset er en perfekt arena for utfordrende og givende tema – så vi har invitert begge våre gjester til å snakke om våre handlinger, om ting vi skulle ønske var forskjellig – som står i veien for lykke og bedre livskvalitet. Her link til arrangementet på Litteraturhuset.

OVBF nesten 50 medlemmer

OVBF vokser raskt, og styret har jobbet mye med å forenkle prosesser for å håndtere arrangement og medlemmer. Vi har vurdert, testet og tatt i bruk mange nye verktøy innefor IT, og vi starter nå en større prosess overfor våre medlemmer. Hvem er vi? Hva vil vi? Og flere større endringer kommer fremover i tid.

Ha en førsteklasses høst – og stikk gjerne innom våre arrangement!