Helgen 25. og 26. mars 2023, underviste Jaran DeLos Santos Olsen innsikter i buddhistisk filosofi og psykologi, gjennom sitt unike kart over verden, som viser vei via emosjonsfokusert mindfulness og meditasjon. Jaran har med sin bakgrunn fra både psykologi og buddhisme et spennende ståsted å undervise fra, og inspirerer med både empati og innsikt. Han fikk strålende tilbakemelding blant de 20 deltakerne som kom til Pranahuset i Sandvika.

Andre aktuelle innlegg

  • Ut i naturen, ro for sinnet, trim for kroppen på Hardangervidda – enkelt liv og masse tid til egen praksis!

  • Foreningens første besøk og kurs i Bergen var fullbooket, og tross konkurranse med sol og sommer ble det mye undervisning, diskusjon og prøving av ulike meditasjonsmetoder.

  • Norske Ajahn Brahmali kom en tur innom Norge for å undervise metoden Buddha brukte for å nå oppvåkning − meditasjon på pusten. Tross en forkjølelse, slik at Ajahn Nitho måtte være oppvarmings-munk på fredagen, ble det en fin presentasjon og mange spørsmål besvart.