Vi fikk bruke Arendal Yogastudio 3. og 4. juni 2023, for å arrangere et kurs i meditasjon og buddhisme for 20 personer. Det ble fullt hus, og flere på ventelisten som håpet på en plass. Ajahn Nitho tok tog til sørlandet for å underviste grunnleggende meditasjon, mindfulness og metta. Vi så også starten på ny meditasjonsgruppe i Arendal, da kurset var over…

Andre aktuelle innlegg

  • Ut i naturen, ro for sinnet, trim for kroppen på Hardangervidda – enkelt liv og masse tid til egen praksis!

  • Foreningens første besøk og kurs i Bergen var fullbooket, og tross konkurranse med sol og sommer ble det mye undervisning, diskusjon og prøving av ulike meditasjonsmetoder.

  • Norske Ajahn Brahmali kom en tur innom Norge for å undervise metoden Buddha brukte for å nå oppvåkning − meditasjon på pusten. Tross en forkjølelse, slik at Ajahn Nitho måtte være oppvarmings-munk på fredagen, ble det en fin presentasjon og mange spørsmål besvart.