Alt for ofte er det menn som underviser i buddhismen, men disse dagene i november 2022, hadde gleden av å ha bhikkhuni Ayya Canda på besøk. Så da hadde vi anledningen til et arrangement kun av, med og for kvinner – en sjelden og spennende ramme for fokus i buddhismen.

Bhikkhuni Ayya Canda fikk strålende tilbakemelding, og tema for kvelden var hvordan man kan finne glede og ro i livet.

 

Andre aktuelle innlegg

  • Ut i naturen, ro for sinnet, trim for kroppen på Hardangervidda – enkelt liv og masse tid til egen praksis!

  • Foreningens første besøk og kurs i Bergen var fullbooket, og tross konkurranse med sol og sommer ble det mye undervisning, diskusjon og prøving av ulike meditasjonsmetoder.

  • Norske Ajahn Brahmali kom en tur innom Norge for å undervise metoden Buddha brukte for å nå oppvåkning − meditasjon på pusten. Tross en forkjølelse, slik at Ajahn Nitho måtte være oppvarmings-munk på fredagen, ble det en fin presentasjon og mange spørsmål besvart.