Fjellretreatet 2023 var ved Haukeliseter på Hardangervidda i juli, og målet var som i fjor − ut i naturen, ro for sinnet, trim for kroppen – leve enkelt og masse tid til egen praksis og utvikling for en liten gruppe interesserte.

Undervisningen til de gruppene som kom, var fokusert rundt den åtte-delte-veien − intensjon, etikk, innsats, oppmerksomhet og meditasjon. Et viktig tema dette året, var effekten av meditasjon for bedre helse.

Vi har samlet sammen noen bilder og filmklipp.

Fra fjelltoppen Vesle Nup

1) Friskt rent elvevann, 2) avslappende solnedgang mens vi lyttet til undervisning, 3) samt to heller ukjente sjef-disipler av Buddha (gitt til oss av deltakerne)

Inne i hovedteltet, siste kvelden av retreatet.

4 kommentarer

 1. Avatar photo
  Mona 30. juli 2023 at 20:39 - Svar

  Flotte bilder! Spesielt dronebildene.

 2. Avatar photo
  Sissel 30. juli 2023 at 22:48 - Svar

  Ser helt nydelig ut! 😀

 3. Avatar photo
  Janne 22. august 2023 at 05:34 - Svar

  Det var en fantastisk opplevelse! Gleder meg til neste år❤️🙏🏻

 4. Avatar photo
  geir 22. august 2023 at 10:52 - Svar

  Ser helt fantastisk ut

Skriv en kommentar

Andre aktuelle innlegg

 • Foreningens første besøk og kurs i Bergen var fullbooket, og tross konkurranse med sol og sommer ble det mye undervisning, diskusjon og prøving av ulike meditasjonsmetoder.

 • Norske Ajahn Brahmali kom en tur innom Norge for å undervise metoden Buddha brukte for å nå oppvåkning − meditasjon på pusten. Tross en forkjølelse, slik at Ajahn Nitho måtte være oppvarmings-munk på fredagen, ble det en fin presentasjon og mange spørsmål besvart.

 • En av foreningens medlemmer ville gjerne samle interesserte i Arendal til et weekend-kurs, så i juni tok Ajahn Nitho toget til Arendal