Er du fortsatt ikke medlem i DNBF, men vurderer å bli medlem − så er det et godt tidpunkt nå!

Vi har i over to år fungert som kilde til meditasjonsundervisning, læring om dhamma, og inspirasjonskilde til spirituell praksis. Vårt fokus er på Buddhas opprinnelige lære slik den er forklart i de eldste tekstene, med hans fokus på den firfoldige sangha der kvinner og menn er gitt samme muligheter for spirituell trening. Og alt dette tilpasset en vestlig kultur og væremåte.

Dette ønsker vi å fortsette med, og nå håper vi på en hjelpende hånd fra deg som enten har vært med oss på retreat eller vært i kontakt med oss på annen måte. Kanskje har du fulgt med på våre aktiviteter på nettet.

Hvis vi klarer å mobilisere minimum 50 som ønsker å hjelpe oss med å bli registrert som livssynssamfunn, vil vi kunne motta over 1400 kroner per år per medlem. Det vil ikke koste deg noe personlig å være medlem på denne måten, ditt medlemsskap vil være gratis. Pengene mottar vi i statsstøtte.

Din hjelp består i å være villig til å registrere deg i et DNBF som blir et kommende livssynssamfunn. Du må da eventuelt melde deg ut av livssynssamfunn du i dag er registrert i.

I første omgang ønsker vi å finne ut om vi kan klare dette. Hvis mange nok melder interesse via linken under vil vi kontakte hver enkelt for en endelig registrering.

Vi håper så mange som mulig har anledning til å støtte vårt arbeide videre på denne måten, det vil gi oss en helt annen økonomisk mulighet til å sikre arbeidet i årene som kommer.

Vi trenger ditt svar innen mandag 4. desember : )


Eller gå til denne nettsiden for registrering:

https://dnbf.org/nytt-livssynssamfunn/

Photo: Clint McKoy