Kun 4 plasser igjen på Venabu

Medlemmene fikk førsteprioritet, i går åpnet påmelding for alle, og i dag er bare 4 av de 50 plassene igjen. Dette er et engelsk språklig internasjonalt retreat, med deltakere hovedsakelig fra Norge, men også Sverige, Finland, Danmark, Tyskland, Sveits og Canda. Intruktørene er Venerable Canda og Ajahn Nitho.

Mer informasjon og påmelding finnes på denne nettsiden. En presentasjon med bilder finnes på denne nettsiden.

Helgeretreat Trondheim

Jaran de los Santos Olsen besøker Trondheim, og vil lede et helgeretreat med fokus på mindfulness, selvmedfølelse og innsikt den 16.-17. mars.

Informasjon og påmelding finnes på denne nettsiden.

Pilegrimsreise til India

Foreningen skal på tur til India, og besøke Bodh Gaya, Lumbini, Rådyrsparken, Gribbenuten, Kushinagar, Kapilvastu, Sravasti og Arangabad. Vi skal besøke Buddhas hjemland, hvor han vokste opp, underviste, nådde oppvåkning, osv. Vi har en svært erfaren reiseleder fra Australia, samt lokale guider fra India, og senior monastikere som underviser. Vi har 10 ledige plasser igjen.

Informasjon om reisen og påmelding finnes på denne nettsiden.

Søker lokaler i Oslo

Foreningen jobber med månedtlig undevisning i Oslo, og vi søker et sentralt lokale vi én gang i måneden (i første omgang) kan bruke en hel lørdag eller søndag − et rolig sted i byen. Vi trenger ett litt større rom til undervisning og meditasjon til ca 20 personer, et vrimle-/resepsjonsområde og et sted å spise lunsj. Send oss en epost til post@dnbf.org, hvis du kan hjelpe!

En varm vinterhilsen fra
DNBF