Årets store retreat med Venerable Canda og Ajahn Nitho er over, vi har undervist helgeretreat i Stockholm, og Helsinki/Finland kommer neste helg med et påfølgende 7 dagers retreat i Kreivila. Det letes nå også mellom øyer, holmer og skjær utenfor Stockholm etter et fint sted for et 9 dagers retreat.

Men de nærmeste månedene har vi dette på programmet:

Weekend retreat – Stavanger

Vi leier Kongsgata44 i Stavanger 15. og 16. juni for et weekend retreat med fokus på grunnleggende meditasjon og mindfulness. Det blir instruksjon og guiding av mange typer meditasjon, i en vennlig og trygg atomsfære. Ajahn Nitho blir instruktør, og all undervisning blir på norsk.

Påmelding og mer informasjon på denne nettsiden.

Hva Buddha praktiserte – Oslo

Norske Ajahn Brahmali kommer til Majorstuen i Oslo og vil i helgen 22. og 23. juni gi oss et dykk inn i Buddhas visdom og rammeverk for praksis, og han vil i kjent stil undervise med klarhet og faglig tyngde på norsk.

Påmelding og mer informasjon på denne nettsiden.

Fjellretreat – Hardangervidda (?)

Det blir trolig et 14 dagers fjellretreat i midt juli, for de som søker ut naturen og naturens støtte for meditasjon, praksis og en enkel livsstil i friluft. Det jobbes nå med valg av lokalisering – og forslag mottas gjerne. Mer informasjon kommer etterhvert på våre nettsider.

Helgeretreat – Oslo

Til høsten − 14. og 15. september − kommer Jaran de los Santos Olsen til å undervise et helgeretreat i Oslo. Mer informasjon senere.

7 dagers høst retreat – Venabu

Bhante Sujato, som står bak Suttacentral.net, kommer til Norge for å undervise et 7 dagers høst-retreat på Venabu Fjellhotell. Dette er et stille meditasjonsretreat, hvor Bhante Sujato vil inspirere folk til meditasjon, men vi har også bedt han finne frem undervisning fra Buddha som handler om oppvåkning – Hva er det? Hvordan skjer det? Hvordan beskriver Buddha det?

Mer informasjon og påmelding på denne nettsiden.

Weekend retreat – Oslo

Etter et lengre retreat på Venabu, kommer Bhante Sujato til å undervise et weekend-retreat i Oslo den 2. og 3. november. Dette blir en helg der vi samler sammen både norske og utenlandske ressurser, og fokuserer på den originale undervisningen vi har. Mer informasjon senere.

Flere aktiviteter i november er på vei, og i desember reiser de påmeldte i Buddhas fotspor rundt i India.

God sommer!!