Vi er akkurat ferdig med vårt store retreat på Venabu i Rondane − med snø, sol, mye praksis, inspirasjon og oppløftende resultat. Nå skal vi Norge rundt, og turen starter i Arendal:

Arendal − Kurs i meditasjon

Kurset i Arendal i juni er allerede full-booket, men vi søker flere på ventelisten − noen blir alltid syke. Det blir fokus på meditasjon, mindfulness og riktig innsats − som del av den åtte-delte-veien. Mer på denne nettsiden.

Oslo − Buddhas meditasjon

Den norske munken Ajahn Brahmali kommer til Norge, og vil undervise et weekend meditasjonsretreat 9. til 11. juni, med fokus på meditasjonen Buddha brukte til å nå oppvåkning − meditasjon på pusten. Vi leier KTL i Oslo. Mer informasjon og påmelding er mulig på denne nettsiden.

Bergen − Kurs i meditasjon

I slutten av juni drar vi for første gang til Bergen, for å arrangere et weekend kurs i meditasjon og buddhisme. Vi er spent på hvordan vi blir mottatt mellom de sju fjell. Kjenner du noen i Bergen, så send de gjerne en melding! Ler mer her.

Hardangervidda − Fjellretreat 2023

Vi er ønsket velkommen til Haukeliseter og Hardangervidda for å arrangere Fjellretreatet 2023. Dette er et 3 ukers retreat i juli, hvor deltakerens selv bestemmer når og hvor lenge de blir med. Arrangementet er for de som liker friluftsliv – og ønsker å kombinere fjellturer, selvstendig praksis og inspirerende samlinger på kvelden. Vi setter base i lyngen på Hardangervidda med gangavstand fra Haukeliseter fjellstue, i stort fellestelt med god varme. Det går buss helt frem fra Oslo og andre steder. Mer informasjon på denne nettsiden.

Sunnmørsalpene − Regntidsretreat

Ajahn Nitho forsvinner opp i fjellet i tre måneder − august, september og oktober − for sitt årlige private 3-måneders retreat. Ajahn Nitho vil i den perioden ikke være tilgjengelig for kontakt.

Trondheim − 9 dagers retreat

Vi har nå funnet lokalene til et 9 dagers retreatet i Trondheim, første uke i november. Mer informasjon følger – men merk av uken i kalenderen. Ajahn Nitho blir instruktør, og undervisningen blir på norsk.

Tromsø − Polar Night Aurora 9 dagers retreat

Vi søker oss nord om polarsirkelen i januar 2024, når vi har invitert Ajahn Brahmali tilbake til Norge for å undervise et 9 dagers vinterretreat rundt Tromsø. Vi håper nordlyset kan lage en forestilling en stjerneklar polarnatt, og ellers sitte varmt og godt inne med inspirasjon, meditasjon og vennskap. Mer informasjon kommer senere…

Bli med!